BALDU BIRU ITU

24 Nov 20I2 lahirnya seorang khalifah ke duani umi dan abi
..Cewah tajuk.. da rupa lagu Ela penyai rock negara da. hehe ape yang saya sekadarnak kongsikan hari ni adalah mengenai sehelai kain bedung biru yang sangat istimewa buat saya dan anak.....

okla untuk demi menyahut cabaran I6 DAYS PHOTOCHALLAENGE ..day2 dengan tema : Something Blue. ni saya nk share sikit cite pasal badung biru istimewa ...Ape istimewanya bedung biru ni..:


Hadiah dari seorang rakan sekerja:

Bedung ni telah dihadiahkan oleh seorang rakan seperjuangan untuk menyambut kelahiran putra sulung saya. Degan kain bedung biru ni jagak, Ahmad Sobirin telah di sambut n di selimutkan seawal di dalam dewan bersalin. yang saya x boleh lupakan, ade sorng nurse ni tegur, cntik nye bedung ank awak lin, beli kat mana? hehehe....terus senyum2 mak nak.......

Selimut kesukaan Sobirin:

Ketawa bersama, menangis pun bersama.....tngokla bukan main happy kalu dapat selimut dia ni.... kecintaan nya terhadap warna biru mmg terselah kelihatan. Dulu masa zaman bulat-bulat cm ni. pergimana-mana pun umi kena bawakkan selimut ni. kalu x.. mmg jangan pernah berharap dia nk tidur degan tenang. hehe see the happy face.. mmg x boleh nk sorok lagi. bahagia nya dia degan selimut kesayangan dia..

auuchakkkkkkk... hehe

Ubat tidur dan demam si dia:


demam nak beralih bulan
Degan bedung ni juga la kalu dia rasa sakit, demam dan x larat selimut ni menjadi sahabat sejati. umi terpaksa beli lagi sehelai bedung yang sama untuk simpanan cikgu Taska dan back up sehelai kt rumah. Ckg dia mmg ade cakap jga, kalu ade selimut ni. kami mudah nk bedung dia dan dia pun senang tdur.. 2 in I... bedung jd selimut hehehehe.... masih lagi tau di gunakan walalu pun umur dia da nk mencecah 2 thn bulan depan. da lunyai da buruk. tp masih berbakti..alhmdulillah..=)

 


0 comments:

Post a Comment