Idea kretif untuk gelang raya 2017

Hai semua.  Hari ni admin nk tnjukkan 1 lagi hasil 'keras tangan' yang bertemakan biru putih...  design ni admin namakan.. Gelang Sulam Ikat Seri...  Hahaha nama mmg mcm AMBOi....  Kn kn kn..  Korang layan je la pic ni ye.  Agk2 ade x y minat nk tahu cara buat gelang jenis ni. Ramai y komen insyaallah admin share tutorial ye.  😊

Wasp admin 0182890438

Untuk sebarang tempahan gelang for goodies n belian ye.  Tq

Idea untuk Door Gift VVIP Kenduri kawen

Assalamualaikum.. 

Rakan-rakan Cutecottonshop.  Hari ni ade masa free sikit.  Sempat juga admin menganyam beberapa utas gelang untuk anak-anak comel admin. Gelang simple ni sesuai juga di buat door gift exclusive untuk tetamu VVIP semasa kenduri kawen, kenduri akikah, majlis smbutan hari jadi.  Berminat untuk tempahan boleh wasp admin ye untuk pertanyaan lanjut.


Cik Lin 018-2890438 
En Hanis 013-4072760



Warna boleh dipilih dan request. Contoh Gelang untuk majlis akikah baby girl. 

Sesuai untuk majlis akikah. tetamu comel dapat gelang cute, tetamu ensome dapat keychain. Harga boleh runding.

Pink and Yellow

Gelang Pearl cantil dan murah

Assalamualaikum rakan-rakan cutecottonshop.com. Maaf la terasa lama admin xbuat post entry kan.  Bukan setakat berabuk.. Besawang-sawang dah kot kn blog ni.  Hehe... 

Ok2 xmo bebel pnjang2. Admin just nk share beberapa hasil keras tangan admin untuk pelangggan-pelanggan yang menempah set2 perhiasan semperna raya 2017 ni. So korang layan je la ye...

Berminat tuk tempahan..  Mudah je.  Wasp admin cutecottonshop n luahkan idea korang nk set ni mcm mana.  Warna apa.  Semua boleh insyaallah

Wasp lin-0182890438 skrng ye

BEDUNG BABY HAND MADE MURAH

Assalamualaikum....

Semperna hari jumaat yang indah ni... Pihak Cutecottonshop.com ingin membuat jualan paling laris bedung- bedung bayi yang panas-panas lagi coraknya....
Bertemakan biru merah , pihak cutecottonshop.com mengharapkan agar bedung-bedung ini dapat membatu si comel ada berada dalam keadaan selesa sehinggakan seperti berada dalam dakapan ibunda tercinta.


Perincian Bedung Cutecottonshop.com

1. Saiz agak besar. (1m x 1m) empat segi tepat

2. Sesuai untuk bayi seberat 2kg sehingga 10kg.

3. Diperbuat dari kain cotton flannel yang lembut dan selesa. Bayi anda akan tidur di ulik mimpi selepas di bedung.

4. Terdapat pelbagai corak dan warna yang cantik mengikut citarasa ibu muda masa kini.

5. Disebabkan saiz nya yang agak besar.. Bedung ini boleh digunakan sebagai selimut kanak-kanak ketika berjalan dan singgah di mana-mana juga.

6. Harga berpatutan,.. rm15 sehelai tidak termasuk pos ye.

Cara membuat tempahan:

mudah sahaja... anda hanya perlua menghubungi wakil kami untuk membuat pilihan corak serta bertanyakan harganya secara aplikasi whatapp , we chat, telegram , atau paling mudah call je

Lin Alin : 018-2890438
Ahmad Hanis : 013-4072760

3 pembeli terpantas insyaallah ade hadiah istimewa menanti anda... JD ape tunggu lg... call me ,call me, call me now!

Contoh Corak yang baru restock
9 corak yang ade.. bedung vs selimut bayi. 

Tq yang membeli degan cutecottonshop.com. =)